Akoma nuk dihet fati i vitit të ri shkollor (VIDEO)

Advertisment

Cilido model që të zgjidhet për mësimdhënie në kushte të “korona-pandemisë”, është e nevojshme të sigurojë një arsim cilësor, vlerësojnë ekspertët.

Sugjerimi i fundit është që nxënësit deri në klasën e tretë të shkojnë në shkollë, si dhe nxënësit nga klasat me numër të vogël nxënësish, ndërsa të gjithë të tjerët të ndjekin mësimet në internet.

Reklame

Kjo do të ishte e suksesshme nëse nxënësve dhe mësuesve iu sigurohen kushtet e nevojshme, të tilla si Interneti, mjetet digjitale dhe trajnimet e duhura, vlerëson komunikologu Bojan Kordallov.