Akrobaci e paparë në qiellin e acartë: Gëzuar Pavarësinë Kosovë! (video)

Në nder të 13-vjetorit të Ditës së Pavarësisë së Kosovës, akrobatja nga Tirana, Fiona Rushiti sfidon lartësinë dhe motin e acartë,

duke ofruar një interpretim dhe pamje të magjishme.

Videoja e mundësuar nga biznesmenë të Kosovës është publikuar nga ambasadat e Shqipërisë nëpër botë vende me urimin “Gëzuar Pavarësinë, Kosovë!”

 

Linku i videos në vazhdim: https://www.facebook.com/100042087464368/videos/449017706511141/