Aks.ident i rëndë trafiku, ndahet në dysh një makinë e tipit Audi Q7

194

Sigurisht që pronarët e veturave Audi Q7 nuk do ndjehen mirë kur do ta lexojnë këtë lajm.

Një Audi Q7 u nda në dy pjesë pas një aks.identi br.utal në Rusi, por fatmirësisht shoferi mbijetoi pa lëndime serioze, madje gjithashtu ai u largua nga vendi i ngjarjes.

Imazhet e ak.sidentit u shpërndanë në internet nga një numër i madh i mediave ruse.

 

Me sa duket, përplasja ndodhi me shpejtësi të lartë dhe të paktën një nga ulëset e rreshtit të mesëm u shkëput nga makina.