Aks ident i tmershëm: Me makinë futet në lokal, lëndohen katër persona mes tyre një fëmijë (VIDEO)

88

Në qendër të Beogradit në rrugën Strahinjika mbrëmë ka ndodhur një aksi dent i tmerrshëm në të cilën janë përfshirë më shumë makina, ndërsa njëra nga makinat është futur brenda lokalit, me çka janë lënduar mysafirët.

Për tani mësohet se janë lënduar katër persona, midis tyre edhe një fëmijë.

Shoferi i makinës me targa franceze, ka humbur kontrollin dhe është përplasur me makinat e parkuara përgjatë rrugës, me çka siç shihet njëra nga makinat është futur brenda një lokali.