Ak.sident i rëndë komunikacioni, pë.rmbyset një kamion

31
#

Një ak.sident i rëndë trafiku ka ndodhur sonte në autostradën Veles-Shkup afër Katllanovës, raporton 24 Info, përcjell FLAKA.

Një kamion është pë.rmbysur, dhe një ko.rsi është e mbyllur në autostradë.

Ende nuk ka informacion nëse ka të lënduar, si ndodhi a.ksidenti dhe sa është d.ëmi material.

Priten detaje. FLAKA