Aksident i rëndë në autostradën Tetovë-Gostivar

7516
#

Sot rreth orës 17.00 ka ndodhur një aksident i rëndë në autostradën Tetovë-Gostivar. Informatat e para janë se ka të plagosur dhe pritet konfirmin nga MPB-ja për detaje më të hollësishme.Pa Censurë