Aksident i rëndë në autostradën Tetovë-Gostivar,vozitësi dërgohet me urgjencë në spital

Një aksident i rëndë sapo ka ndodhur në autostradën Tetovë-Gostivar informon Tetovasot

Informacionet e para flasin për një makinë e tipit BMW me tabela të Krushevës vozitësi i së cilës ka humbur kontrollin duke fluturuar për rreth dhjetë metra në rrugën e vjetër që shpie për në Kamjan .

Reklame

Vozitësi ne urgjencë është dërguar për në Qendrën Klinike të Tetovës.Në vendngjarje ndodhen ekipet e zjarrëfikësve dhe policia.