Aksident i rëndë në rrugën Shkup-Tetovë (FOTO)

188

Një aksident ndodhi sot pasdite në rrugën Shkup-Tetovë. Automjet i llojit “volkswagen passat” ka go.ditur një kamion që ka bartur ngjyrë.

Sipas fotografive, mund të vërehet se automjeti është tërësisht i shkatërruar ndërsa policia ka dalë në vendngjarje

Ende nuk dihet nëse ka v.iktima në aksident.

Siç thonë kalimtarët, ka dendësi në komunikacion dhe pritet 20 minuta për t’u kaluar.