Aksiident i rëndë në Shkup (FOTO)

Në orët e hershme të mëngjesit të sotëm, në rrugën nga hoteli ‘Kontinental’ në drejtim të Bit Pazarit, ka ndodhur një aksident midis një veture Gold dhe Seat, ndërsa për fat të mirë, asnjëri nga drejtuesit e veturave që të dy rreth 25 vjeç, nuk janë të lënduar.

Merret vesh se drejtuesit e veturave janë nga Haraçina dhe Vizbegu i Shkupit. (koha.mk)

Reklame