Aksident i rëndë në Shkup , ja në cilën lagje! (Foto)

1079

Në udhëkryqin e rrugëve “Aminta i Tretë” dhe “Orce Nikollov” në Debar Mëhallë të Shkupit, mëngjesin e sotëm ka ndodhur aksident ku ka persona të lënduar.

Janë përplasur vetura “Fiat linea” dhe “Citroen CZ”. Personat e lënduar me veturën e Ndihmës së shpejtë janë transferuar në ndonjërin nga spitalet e Shkupit.

Në vendin e fatkeqësisë është i pranishëm automjeti i Njësitit kundër zjarreve.
Komunikacioni përkohësisht është në ndërprerje./MIA/