Aksident i rëndë në Zvicër, dy të vd.ekur dhe katër të lënduar

46
#

Orët e mbrëmjes së sotme nga një a.ksident në autostradën A1 në Zvicër, dy persona kanë vd.ekur dhe katër të tjerë janë lënduar.

Kjo si pasojë e një aksidenti mes dy veturave.

Gazeta 20 minuta ka raportuar se një veturë ishte ndaluar buzë rrugës ndërsa vetura tjetër ishte p.ërplasur me të.

Njëra nga veturat sipas raportimit ka qenë automjet ish ushtarak i rikthyer në automjet civil.

Dy gra kanë vd.ekur në ak.sident ndërsa katër të tjerë janë lënduar

Vik.timat ishin në një makinë me targa të Francës.

Identiteti i personave të vd.ekur nuk dihet ende. Në lidhje me këtë aksident kanë dalë në vendin e ngjarjes edhe shërbimi i shpëtimit dhe departamenti lokal i zjarrit.

Edhe dy helikopterë shpëtimi ishin në përdorim.