Ak sídent komunikacioni në fshatin Leshkë

Dy vetura janë përplasur sot në orët e paradites në rrugën Tetovë Jazhincë.

Ak sídenti i rëndë ka ndodhur midis fshatrave Leshkë dhe Neproshten.

Si duket moti me shi ka qenë një ndër faktorët e mundshëm të përplasjes së dy veturave njëra me tjetrën.

Ekipe të policis ndodhen në vendngjarje dhe pritet të japin me shumë detaje gjatë orëve në vazhdim. /tetova1/