Aksiident i rëndë në autostradën Shkup-Tetovë, vetura ka përplasur për vdekje një motorist!

Advertisment

Një aksident i rëndë ka ndodhur para pak çastesh në autostradën Shkup-Tetovë, vetura ka përplasur për vdekje një motorist!

Policia ka dale në vend ngjarje dhe po heton rastin e plotë!

Reklame

Për më shumë informacione do tju tregojmë në orët në vazhdim.