Aksiident i rëndë në hyrje të Sarajit

Një aksident komunikacioni ka ndodhur para 30 minutash në hyrje të Sarajit në lagjen Gjorçe Petrov 2. Aksidenti ka ndodhur në afërsi të Restoran Korabit në rrugën kryesore ku janë përfshirë 2 automjete. Mësohet se ka të lënduar, dhe policia ka mbërritur në vendin e ngjarjes.

Foto nga vendi i ngjarjes:

Reklame