Aksiident i rëndë në Maqedoni, humb jetën një person 28 vjeçar

Aksident i rëndë ka ndodhur sonte në afërsi të fabrikës gjermane Drekslmaer në Kavadar, ka konfirmuar për MIA-n Verolub Dodevski, zëdhënës i SPB Velesit.

Ai ka thënë se tani për tani nuk mund të jep më shumë detaje, pasi në rrjedhë është mbikëqyrja në vendin e ngjarjes.

Reklame

Nga Ndihma e shpejtë e Kavadarit për MIA-n kanë konfirmuar se një person i moshës 28 vjeçe ka humbur jetën, ndërsa aksidenti ka qenë mes një traktori dhe automjeti.