Aksiident i rëndë në Shkup, ka të lënduar

Një aksident i rëndë ka ndodhur mbrëmë në lagjen Butel të Shkupit, njoftoi 24Info.

Në këtë aksident që ndodhi në udhëkryqin nga Bulevardi “Bosnjë – Hercegovina” dhe rrugën “Kemal Sejfulla” ka edhe persona të lënduar. Policia ka kryer ekspertizën në vendin e ngjarjes dhe se pritet që të dal me hollësi. (INA)