Aksiident në autostradën Tetovë – Shkup, disa të lënduar

Advertisment

Në autostradën Tetovë – Shkup ka ndodhur në një incident mes një ‘BMW’ me targa të Tetovës dhe një ‘Nissan’, poashtu me targa të Tetovës.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme për Telegrafi Maqedoni u shprehën se ka disa të lënduar si pasojë e këtij aksidenti.