Aksiident në rrugën e Falishtës

56
#

Në rrugën e Falishtës para pak çastesh ka ndodhur një aksident në mes dy veturash, ku sipas dëshmitarëve okular në njërën veturë ka persona të lënduar.

“Një burrë dhe një grua janë në veturën e vogël dhe është dashur intervenimi i Ndihmës së shpejtë për ti nxjerë nga vetura, e më pas janë dërguar në urgjencë” tregon burimi për Tetova1.

Rruga Tetovë-Falisht është një nga akset më të rrezikshme në Tetovë.