Aksiident në rrugën Tetovë – Shkup, ka edhe të lënduar (FOTO)

Para pak çastesh në rrugën Tetovë – Shkup vetura humb kontrollin ku përplaset me mbrojtëset e rrugës. Siç mëson TS, pas përplasjes ka të lënduar ku menjëherë kanë arritur ekipet NJTKZ-së bashkë me policinë dhe ambulancën.

Ekipet e policiës vazhdojnë në zbardhjen e aksidentit. /TS/

Reklame