Aksion i madh në Tetovë! (FOTO)

Aksion i madh ne Tetove!

Ndihmohen 250 familje nevojtare ne komunen e Tetoves
Falenderojm perfaqesuesin tone Besim Isljami me aktiviste tjere per organizimin dhe shperndarjen e 250 pakove ushqimore, higjienike si dhe 250 thase miell ne familje nevojtare

Reklame

Bamires Zoti kurr mos ju humbte