Aksion i madh policor në fshatra të Likovës, Kumanovës dhe Shkupit

Advertisment

Prej oreve të hershme të mëngjesit ka filluar aksion i madh policor në rajonin e Likovës, Kumanovës dhe Shkupit, raporton Kanal 5.

Aksioni është i përqëndruar në fshatin Llojan, ku sipas informacioneve të para është arr estuar një grup i kontrabandiastëve të emigrantëve.

Reklame

Aksioni është duke u realizuar nga forcat speciale, kurse tereni mbikqyret edhe nga helikopterët e policisë.