Aksion policor, së paku 8 persona të arr.estuar

51
#

Ka vazhduar aksioni policor kundër përdoruesve dhe tregtarëve të lëndëve n.arkotike në rajonin e Pollogut.

Nga kontrollet e kryera, autoritetet policore në makinat e shoferëve nga ora 16 deri ne këto momente kanë arritur të kapim dhe p.rivojnë nga liria së paku 8 persona.

Siç mëson Alsat nga burime të veta gjatë kontrollit policor janë kapur kryesisht lëndë të tipit na.rkotik, ma.rijuane, k.okainë dhe kokra ek.stazi. Alsat mëson se aksioni policor për kapjen e tregtarëve të lëndëve na.rkotike do të vazhdon edhe ditëve në vijim./Alsat