Aksioni policor në Fushë Topan të Çairit, policia arreston disa persona për shkelje të orës policore (VIDEO)

Me furgona policie dhe automjete patrullimi këtë pasdite, policia ka ndaluar disa persona që nuk kanë respektuar orën policore në lagjen Fushën Topanël në Çair.

Materiali që ka mbërritur në redaksinë tonë tregon një pjesë të aksionit policor në këtë lagje.

Reklame

VIDEO: https://alsat-m.tv/wp-content/uploads/2020/06/video-4ce3c018dc2c8619e799789aa306cea4-V.mp4?_=1