Aktivisti i ASH së nga Kumanova kalon në PDSH (FOTO)

Postimi i plotë i Mevludin Saliut ne rrjetin social Facebook:

Antari i kryesisë së degës së Aleances per Shqiptarët ne Kumanovë Mevludin Saliu kalon në radhet e Partisë Demokratike Shqiptare si rezultat i paknaqesive të medha sa i përket funksionimit dhe koalicioneve te dyshimta ne mes Aleances dhe Alternatives.

Si rezultat i paknaqesive te ketilla dhe koalicionimeve të dyshimta Mevludin Saliu kalon në radhet e Partisë Demokratike Shqiptare si parti e cila është subjekti i vetem qe kujdeset per çështjet kombëtare dhe mirqenjen sociale te Shqiptarve. Ne ditet në vijim priten edhe kalime te anëtarëve tjerë të kësaj dege në PDSH.