Aktivisti i dorëhequr moti kohë nga BESA sot përsëri thotë se është dorëhequr!

Ish nënkryetari i degës së Besës në Tetovë Jusuf Abduli sot nëpërmjet rrjetit social FB ka shkruajtuar se po jep dorëhqje nga Besa.

Por siç mëson zyrtare.net prej burimeve brenda Besës, aktivisti në fjalë është larguar që moti nga kjo parti dhe tani po bëhet se sot ka dhënë dorëheqje. Gjithashtu, nga po i njëjti burim thuhet se aktivisit në fjalë, as që është parë në takimet e degës Tetovës, që nga momenti i dorëheqjes së tij muaj më parë.

Reklame

Së fundmi, nga kjo degë u largua edhe kryetari Gazmend Aliu, ku siç mësohet BDI ka vepruar me të gjitha mënyrat për ta arritur këtë gjë.