Aktivisti nga Kërçova kalon në Lëvizjen BESA

Aktivisti dhe pjesëtari i këshillit të protestave nga Kërçova, Elvedin Azizi, mbrëmë gjatë takimit të Lëvizjes BESA me qytetarët e Kërçovës, ka kaluar edhe zyrtarisht në partinë e Kasamit. Këtë e ka bërë të ditur vet Azizi në postimin e tij në Facebook: