Aktori turk i dashur për publikun: Jam nga Maqedonia

Aktori i njohur turk, Xhan Jaman, pas të cilit cmenden vajzat ka bërë të ditur disa detaje rretj vetes së tij të cilat kanë qenë të panjohura më parë.

Ai e ka pranuar se shpesh shqetësohet nga femrat, dhe se aktrimin e ka nuhatur që kur ishte i vogël.

Reklame

Për gazetën turke Hurijet, Jaman ka thënë se gjyshja e tij ishte shqiptare nga Maqedonia. “Unë jam nga Stambolli pasi atje gjithmonë kanë jetuar familja ime e cila është familje avokatësh, por rënjët i kam shqiptare nga Maqeedonia. Prej atje është gjyshja ime” ka deklaruar Jaman.