Aktori turk me origjinë shqiptare heq mjekrën dhe tani nuk mund të njihet më (foto)

Advertisment

Aktori turk me origjinë shqiptare Can Yaman, është është një nga emrat më të lakuar kinematografisë turke madje fama e tij i tejkalon edhe kufijtë e Turqisë.

Yaman është një nga aktorët më të pëlqyer turq, karakteristikë e të cilit janë flokët e gjatë dhe mjekra.

Reklame

Por së fundmi Can ka bërë një ndryshim drastik në pamje. Ai ka pr erë flokët shkurt dhe ka heqyr mjekrën.

Shkak i këtij ndryshimi është bërë shërbimi ushtarak që ai do të kryejë në Izmir. Ka qenë vetë berberi i aktorit i cili ka publikuar foton, ku vështirë ta njohësh.