Alarm për b ombë në afërsi të Fakultetit të Makinerisë, ndërpritet qarkullimi rrugor

Alarm për b ombë në rrugën Aradhat Partizane. Policia ka ndërprerë qarkullimin rrugor në Kisha deri te Rruga Franklin Ruzvelt.

Në vendngjarja ka një numër të madh forcash policore. Alsat mëson nga burimet e tij se ekipet e kriminalistikës dhe çmontimit kanë dalë në vendngjarje. Besohet se b omba sipas alarmit është vendour në afërsi të fakultetit të Makinerisë.

Reklame