Alarm për bombë në Aeroportin e Prishtinës

Burime të KALLXO.com kanë bërë të ditur se në Aeroportin e Prishtinës ‘Adem Jashari’ është duke u dyshuar për një mjet shpërthyes.

Policia e Kosovës ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka hyrë në pistën e fluturimeve për të bërë kontroll. Në Aeroport ka shkuar edhe Skuadra Kundër Bombave.