Alarmi për b ombë në “City Mall”, policia arr eston dy persona

Zv/ministrja e Punëve të Brendshme, Slavjanka Petrovska përmes profilit të saj në Facebook ka njoftuar se janë arrestuar dy persona në lidhje me alramin e rrejshëm për bombë në qendrën tregtare “City Mall”.

Alarmi i rrejshëm për bombë në qendrën tregtare “City mall” shkaktoi panik tek vizitorët dhe të punësuarit të cilët me shpejtësi kishin lëshuar objektin.