Alarmohet policia, shkupjani pranon SMS që ia kanë k.idnapuar djalin

41

Një shkupjan (48) dje ka pranuar porosi nga një numër i panjohur telefoni se djali i tij 14 vjeçar është ki.dnapuar. Rastin e ka paraqitur menjëherë në polici, rreth orës 20, transmeton Gazeta Lajm. Menjëherë janë ndërmarrë masa adekuate dhe djaloshi është gjetur te një adoleshent tjetër. Adoleshenti është arr.estuar në stacion policor.

Është njoftuar prokurori public dhe policia po punon në ndriçimin e rastit.