Ali Ahmeti mbledh Këshillin e Përgjithshëm të partisë

Advertisment

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, sot, e mërkurë 19 gusht 2020, në ora 18:00 do të mbledh Këshillin e Përgjithshëm të BDl-së

për të diskutuar zgjedhjet e 15 korrikut dhe marrëveshjen e koalicionit për bashkëqeverisje.

Reklame

Deklaratë për media, z. Ahmeti do të bëjë në ora 18:45.

Mbledhja do të mbahet në restoran “Arra” në Tetovë