Ali Ahmeti: Me kanun, në konak hyhet nga porta, e jo nga dritarja

Advertisment

“Me kanun, në konak hyhet nga porta, e jo nga dritarja.

E ne, si fitues dhe prijës të këtij procesi, nuk i ftuam sot të na mbështesin, por u thamë ejani me ne të ecim bashkë, ejani me ne të ndajmë përgjegjësitë, ejani me ne të nderojmë shqiptarët dhe të gjithë të tjerët.” – thotë Ahmeti

Reklame

Për më shumë ndiq linkun:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3182929868410192&id=454337564602783