Ali Ahmeti nesër prezanton 5 përbetimet e BDl për zgjedhjet lokale

Nesër, e Diel, 5 shtator 2021, me fillim në ora 12:00

Në profilin zyrtar të tij në Facebook, Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim z. Ali Ahmeti, do të shpalos platformën e re dhe pesë (5) përbetimet kryesore të cilave me doemos do t’i përmbahen kandidatët për kryetar të komunave.