Ali Ahmeti: Ti godasish qytetarët në shportën e tyre, nuk është në rregull! (VIDEO)

Duke folur për masat ekonomike të LSDM-së dhe uljes së pagave, kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti ka deklarur se nuk është në rregull që qytetarët të goditen në shportën e tyre.

Ahmeti ka shkuar edhe më tej duke thënë se kjo masë edhe pse i prek qytetarët në shportën e tyre nuk është ndonjë masë që e rregullon ekonominë në vendin tonë.