Ali Ahmeti: Unë jam lindë dhe rritur në misione

Sonte në TV Alsat musafir në emisionin 200 është Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim z. Ali Ahemeti. Mes tjerash kreu i Integristëve thotë se për mos kandidimin e tij për Kryeministër “Unë jam lindë dhe ritur në misione”, për më shumë ngelë që ta ndjekim #Programi200 sonte 21:40 #Alsat

“Televizioni Alsat, për zgjedhjet e 15 korrikut, fillon serionë e intervistave me liderët kryesor politik. Intervista e parë është me kryetarin e BDI-së z. Ali Ahmeti.”/Alsat-M

Reklame