Ali Ahmeti: Vendkalimi Bellanoc – Stançiç, u tha, u bë

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti në rrjetin socila Facebook ka uruar sot për hapjen e vendkalimi Bellanoc – Stançiç.

Ja postimi i tij i plotë:

“Edhe një premtim i bërë, edhe një fjalë e mbajtur, edhe një proekt i realizuar.

Puna e sinqertë për t’i bashkuar njerëzit, vendet, njihet dhe çmohet nga banorët e zonës dhe nga i gjithë vendi.

Vendkalimi Bellanoc – Stançiç, u tha, u bë ✅
Urime të gjithëve.”