Ali Ahmetit ia festuan ditëlindjen një ditë më herët, ose (video)

Kryetarit të BDIsë, Ali Ahmetit sot bashkëpartiakët ia kanë festuar ditëlindjen në Kuvend , edhe pse ai nesër i mbush 61 vjet.

Në tortën që bashkëpartiakët e tij ia kishin sjellë në Kuvend, bashkë me Ali Ahmetin, përveç funksionarëve tjerë partiak shihej edhe kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi.

Reklame

Por kreu i BDIsë ka lindur me datë 04 janarë, dhe festimi i ditëlindjes një ditë më herët më shumë shihet si provokim për Zoran Zaevin i cili sot u shkarkua nga posti i kryeministrit sipas marëveshjes së Përzhinos.
Dhe që provokimi të jetë edhe më i madh, në tortë është vendosur shenja e ? dhe jo 61 aq sa vite mbush Ahmeti.

Dhe e tëra kjo më tepër dukej se një festë për largimin e Zaevit nga posti i kryeministrit se sa festimi i ditëlindjes së Ahmetit.