Almeda Abazi heq dorë përfundimisht nga aktrimi për një arsye të fortë

Aktorja dhe moderatorja e njohur shqiptare, Almeda Abazi ka marrë një vendim serioz për karrierën e saj.

Martesa dhe jeta familjare e ka bërë të heqë dorë nga aktrimi. Pas lindjes së djalit Efehan, Almeda u larguar nga të gjitha projektet për tu kujdesur për rritjen e tij.

Por nuk është vetëm kjo arsyeja që nuk do ta shohim më si aktore. Karriera e bashkëshortit ndikon tek jeta e tyre dhe takimet që kanë.

Për këtë arsye, Almeda ka zgjedhur familjen para karrierës dhe orëve të zgjatura në punë.

“Pas lindjes së djalit jam në një botë tjetër. Dua të vazhdoj televizionin por aktrimin nuk mund ta bëj. Mezi shoh Tolgën prej orëve të gjata në punë. Nëse i futem dhe unë kësaj pune, nuk do arrijmë dot ta shohim njëri-tjetrin”, tha ajo në një intervistë për mediat turke