Ambasadori gjerman: Kur të udhëtoni në Gjermani duhet të regjistroheni online dhe do të hyni në karantinë 10 ditë

Ambasadori gjerman në Kosovë, Jord Rohde ka ardhur me një njoftim të rëndësishëm për kosovarët që udhëtojnë në drejtim të Gjermanisë.

Ai ka treguar se kosovarët që udhëtojnë në Gjermani duhet të regjistrohen online fillimisht dhe pasi të arrijnë në Gjermani i pret karantina prej 10 ditësh.

Reklame

Postimi i plotë:

Njoftim i ri për Covid 19: Informacionet momentale për udhëtim nga Kosova në Gjermani: Nga sot, testet janë të obligueshme kur hyni në Gjermani, para se të hyni, obligoheni të regjistroheni në mënyrë elektronike. Pasi të hyni ju pret 10 ditë karantinë.