Amir Shabani do të udhëheqë me Fondin për Sigurimin e Depozitave

Advertisment

Sot, në seancën e 15-të, Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka emëruar për ushtrues detyre të Drejtorit, Amir Shabanin në Fondin e Sigurimit të Depozitave, pas dorëheqjes së Borçe Haxhievit.

Amir Shabani është jurist e diplomuar pranë Universitetit të Evropës Juglindore!

Reklame

Shabani mandatin e kaluar ka qenë pjesë e kabinetit të Ministrit në ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, gjatë së cilës ka dëshmuar me sukses dhe përgjegjësi profesionalizmin e tij.