Analfabetët po jetojnë në luks, veterani i arsimit nga Shkupi jeton në kushte të mjerueshme (Video)

Deri sa analfabetët e politikës shqiptare janë zhytur në luks, veterani i Arsimti nga Shkup, Sabahudin Derguti që ka shkolluar shumë gjenerata, jeton në kushte të mjerueshme. Rasti i tij ka tërhequr vëmendjen e fondacionit “Jetimat e Ballkanit” dhe hoxhës Hlil Kasatrati, të cilët i kanë dhuruar një banesë të re.

“E gezofshi banesen e re

Shtepia ku i gjetem ishte tmerr dhe jeta e tyre ishte rrezik ne ate ambient Veterani i arsimit Sabahedin Derguti dhe familje e tij nga Shkupi behen me banese te re. Listat e donatoreve i gjeni tek fotot e publikuara ne kete postim”, kanë shkruar nga ky fondacion.