Angellov: Bora është përfitim për vendin, ku i patë rrugët e papastruara?

Drejtori i QMK, Stojançe Angellov, në TV 24 foli për problemet e borës me të cilat përballet vendi ynë.

Sipas tij, të gjitha rrugët janë të pastra dhe ai shtoi se edhe më shumë dëborë duhet të bjerë, sepse, siç tha ai, është një mirësi për vendin.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

“Unë nuk pashë askënd të befasuar këtë vit nga bora,”Makedonija Pat” po pastronte borën paralelisht me reshjet e borës. Unë mendoj se kemi një reagim të duhur, temperaturat e ulëta përkeqësojnë situatën. Nuk jam dakord që ndokush u befasua nga bora. Ne jemi një shtet, ne jemi në dispozicion të njerëzve nga fshatrat e bllokuara malore. Në Tetovë kemi lëvizje të vështirë në fshatrat malore, në vendet më të larta në Tetovë bora arrin deri në 60 centimetra. Bora është një përfitim për fermerët, përfitimet e saj janë më të mëdha se dëmet e saj. Lëreni të bjerë edhe më shumë, është mirë për gjendjen hidrologjike”, tha Angellov. FLAKA