Anita e pyet Zaevin se çfarë ndodhi në Lagjen e Trimave në Kumanovë, ja përgjigja e tij? (VIDEO)

42

Kryeministri dhe lideri i LSDM, Zoran Zaev në debatin në Clik Plus është pyetur se çfarë ka ndodhur më 9 maj të 2015 në Lagjen e Trimave në Kumanovë.

Por pas kësaj pyetje, Zaev ka thënë që më mirë për këtë çështje të pyetet Prokuroria,

ndërsa ai më parë ka shprehur qëndrimin e tij se ishte një skenarë për të parandaluar publikimin e materialeve të përgjimeve.