Anketa e BIRC, koalicioni LSDM-Besa, prin bindshëm (FOTO)

Advertisment
HTML Image as link

Koalicioni LSDM-BESA prin bindshem ne anketen e re me 40.1% përballë VMRO-DPMNE-së me 32.1% , Aleanca dhe Alternariva me rejting 12.4% te shqiparët e para, kurse BDI në vendin e dytë me rejting 11.8%, tregon anketa e IFES.

Rezultate e anketës në gjuhën gjermane i keni në foton më poshtë.

Reklame