Anketa/Zaev ‘shkund’ Mickoskin pas debatit televiziv

Ka mbaruar anketa e qendrës analitike të Centar.mk. Gjithsej 645 lexues të Centar.mk votuan në sondazh.

Lexuesit vendosën që Zoran Zaev është fituesi i duelit televiziv me Hristijan Mickoskin.

Reklame

76% ose 489 lexues votuan që Zoran Zaev është fituesi, ndërsa 24% ose 156 lexues votuan për Mickoski.

Sondazhi u krye në internet, mund të votohej një herë nga një adresë IP dhe zgjati saktësisht një orë, nga ora 22:30 deri në 26:30 pasdite, më 6 korrik, dhe u postua nën çdo tekst në internet portalin Centar.mk