Anti Bixhoz: Politikanët të mos jenë pre e dëshirave fianciare

Lëvizja Anti Bixhoz mbajti sot konferencë për shtyp, me qëllim që të dërgojë porosi deri te politikanët para votimit të Ligjit për lojëra të fatit. Ata porositën se bartësit e vendimeve, të mos jenë pre të dëshirave financiare.

“Situata në të cilën gjendemi është fotografi brengosëse për shtetin dhe tendencën për hyrje në BE. Ne publikisht u drejtohemi të gjithë liderëve të partive politike, kryetarit të Kuvendit, presidentit të shtetit, Komisionit për financim, buxhet, 120-të deputetëve të cilët do të votojnë para së gjithash, më me rëndësi është të mendojnë për fëmijët e tyre, pasi edhe ata nuk mund të jenë imunë nga ky virus dhe është thelbësore për shtetin. Para se të votojnë të shikojnë përreth dhe të vizitojnë familje që është viktimë e bixhozit, besojmë se lotët e familjeve skamnore do të jenë të mjaftueshme të vendosin, lotët e fëmijëve të tyre do të jenë të mjaftueshme për dislokimin e atyre objekteve”, tha Xhemal Abdiu.