Apasiev gazetarit Furkan Saliu: ‘Ajde kshyr punën tënde’ (VIDEO)

Advertisment
HTML Image as link

Sipas Komitetit te Helsinkit, është një kr im i nxitjes së urre jtjes, mosmarrëveshjes dhe intolerancës r acore dhe fetare kombëtare.

Me statuset në Facebook, ai shkaktoi një ortek komentesh dhe postimesh ne gative me përmbajtje f yese dhe gjuhë urr ejtjeje, por edhe intolerancë ndaj anëtarëve të besimit mysliman në vend, thonë nga organizata joqeveritare. Apasiev po jepte një deklaratë para gazetarëve, gjatë së cilës gazetari Furkan Saliu në stilin e tij filloi ta pyeste me pyetjet e tij të çuditshme, se çfarë donte të thoshte me statuset e p ushkatimit, etj.

Reklame

Apasiev iu drejtua: Unë po ju pyes tani
Gazetari: Ju nuk mund të më pyesni, kush mendoni se jeni? Ju do të rr ahni, do të vr isni, dhe pastaj ai ja ktheu
Apasiev: Hej, ajde gjej një punë..