Apasiev: Për momentin LSDM po mundohet të blejë 5 deputetë, çmimi 100-500 mijë euro, i dij emrat dhe detajet

Apasiev: Për momentin SDSM po mundohet të blejë 5 deputetë, çmimi 100-500 mijë euro, i dij emrat dhe detajet

Kryetari i partisë elstreme “Levica” Dimitar Apasiev, në intervistë sot ka deklaruar se partia e Zoran Zaevit SDSM po mundohet të blejë deputetë, shkruan Fakte. Ai ka deklaruar se për momentin derisa po flet, po bëhet tregëti me 5 deputetë për çmim prej 100 mijë deri 500 mijë euro.